Kun ajattelet ensin malleja, ajattelet todennäköisesti supermalleja kuten Gisele Bundchen, Coco Rocha, Naomi Campbell, Candice Swanepoel tai Miranda Kerr. On kuitenkin olemassa tuhansia muita malleja, joiden nimiä et tiedä, jotka kuitenkin tekevät merkittäviä tuloja alalla. Paras vertailu on olla koripallo- tai jääkiekkojoukkueella. Tiedät aina niiden superstareiden nimet, kuten Michael Jordan, Wayne Gretzky tai Magic Johnson, mutta siellä on paljon muita tiimin jäseniä, joiden nimiä et tiedä, mutta jotka ansaitsevat hyvin ja jotka tekevät erittäin hyvää työtä. On aina olemassa supertähtiä, mutta myös muut mallitoimiston mallit ovat erittäin tärkeitä. Malliuteen liittyy monia myyttejä, jotka voivat aiheuttaa sekaannusta malleiksi haluaville, jotka saattavat estää heitä harjoittamasta elinikäistä unelmansa tulla ammatilliseksi malliksi. Esittelemme tässä artikkelissa viisi huippumyyttiä, jotka liittyvät ammattimalliuteen, sekä todellisia tietoja, joiden avulla voit menestyä mallin urallasi.

01 Sinun täytyy olla pitkä

Vaikka runway-malleille ja korkeatasoisille malleille on olemassa tiettyjä pituusvaatimuksia, alle 170 senttisille malleille on tarjolla valtava määrä työtä. Jopa New Yorkin, Pariisin ja Milanon suuret muotitalot ovat valmiita tehdä poikkeuksia mallille, joka muuten on “täydellinen paketti”. Supermalli Kate Moss oli yksi ensimmäisistä, joka rikkoi pituusrajoituksen. Aaron Frew, joka on alle 170 senttiä, edustaa huippumuotia d’Management Milanossa, Italiassa. Älä kuitenkaan ole huolissasi, jos et voi allekirjoittaa sopimusta huippumuotitoimistoon pituusongelman takia, koska on olemassa huomattavat kaupalliset markkinat, jotka ovat aina avoimia kaikkien pituuksien malleille.

02 Sinun täytyy olla laiha voidaksesi olla malli

Kun naiset vaativat enemmän malleja, jotka edustavat paremmin “todellisia” naisia, muoti on vastannut kysyntään. Viimeisten kymmenen vuoden aikana plus-koon mallinnusmarkkinasta on tullut yksi nopeimmin kasvavista ja tärkeimmistä muotiteollisuuden aloista. Monissa New Yorkissa, L.A.: ssa ja jopa Pariisissa ja Milanossa sijaitsevissa huippumallitoimistoissa on nyt yksinomaan plus-koon malli -jaosto. Joten, jos olet kurvikas tai iso, rohkea ja kaunis ja osaat työskennellä, niin monet huippumallitoimistot haluavat nähdä sinut!

Malli
Malli

03 Sinun täytyy olla nuori

Aivan kuten kuluttajat vaativat, että mallit edustavat paremmin todellisten naisten eri kokoluokkia, on myös erilaisia ikäryhmiä edustavien mallien kysyntä tullut myös tärkeä osa malliteollisuutta. Vauva-ikäiset mallit lisääntyvät ja on olemassa todellinen kysyntä malleille, jotka voivat edustaa tämän ikäryhmän kannalta tärkeitä tuotteita. On olemassa laaja valikoima tuotteita, joille tarvitaan kypsempiä malleja, kuten matkailu, terveydenhuolto, lääkkeet ja jopa muotiin.Joten, jos olet aina unelmoinut mallista ja olet yli 25-vuotias, älä anna iän olevan esteenä haaveillesi. Mallitoimistot etsivät aina kaikenikäisiä malleja!

04 Tarvitset ammattivalokuvia

Ammattimaiset valokuvat eivät ole koskaan välttämättömiä, kun aloitat. Tarvitset vain muutamia yksinkertaisia ​​otoksia, jotta voit määrittää potentiaalisi joko muodin mallina tai kaupallisena mallina. Kun mallitoimisto on päättänyt, että se haluaa edustaa sinua, voit keskustella edustajien kanssa, millaisia ​​valokuvia sinun tulee mainostaa sinua asiakkailleen. Mallitoimiston tyyppi ja markkinat riippuvat siitä, että he voivat voi halutessaan maksaa valokuvamallin kustannukset. Muuten tämä on investointi, joka jää sinun vastuullesi.

Malli
Malli

05 Jos mallitoimisto pitää sinusta, se maksaa kaiken

Yksi niistä alueista, jotka voivat aiheuttaa eniten sekaannusta uusille malleille, on palkkioiden, kulujen ja kustannusten jakaantuminen. On paljon väärää tietoa, erityisesti verkossa ja mallifoorumeilla mallinnuskustannuksista – mitä mallin pitää ja ei pidä maksaa, mikä voi hämmentää uutta mallia siihen pisteeseen, että hän luopuu haaveistaan. Olet luultavasti kuullut lauseen “Jos toimisto pitää sinusta, se maksaa kaiken.” Todellisuudessa tämä ei voisi olla kauempana totuudesta.